Romana Romanyshyn og Andriy Lesiv på LitFest Bergen

11. February 2024

Romana Romanyshyn og Andriy Lesiv fra Ukraina var invitert til LitFest Bergen. På lørdag 10. februar presenterte de boka «Krigen som endret Rondo» og ble intervjuet av Heidi Bøhagen (programposten). På søndag 11. februar holdt de en workshop for barn inkludert lesning av «Krigen som endret Rondo», og i tillegg hadde musikerduoen Eva Pfitzenmaier og Stephan Meidell laget en lydforestilling basert på boka deres om lyd og hørsel (programposten).

 

Forrige
Neste

«Jeg ser det» – ny bok, direkte fra Ukraina!

08. February 2024

«Jeg ser det» av Romana Romanyshyn og Andriy Lesiv ble levert i dag med en varebil som hadde kjørt hele veien fra Kharkiv, Ukraina.

Forrige
Neste

Litteraturfestivalen i Jaipur, India.

05. February 2024

Svein Størksen var invitert til å delta i en panelsamtale under Jaipur Book Mark. Programpostens tittel var «Beauty and the Book», og hadde som tema: «The book as an object of enduring beauty takes shape under the discerning eye of outstanding designers. An inspiring session where extraordinary talents talk about their creative process and the outcome that we get to hold and cherish.»

Forrige
Neste

Norge som gjesteland på bokmessen i Kairo.

30. January 2024

Magikon var med da Norge var gjesteland på bokmessen i Kairo.

Forrige
Neste

På CCBF i Shanghai

22. November 2023

Magikon ved Svein Størksen deltok på barne- og ungdomsbokmessen i Shanghai. I tillegg til møter med kinesiske forlag, var han med på en paneldiskusjon om science fiction-litteratur.

Forrige
Neste

På FBM – verdens største bokmesse i Frankfurt.

21. October 2023

Magikon var til stede på bokmessen i Frankfurt med egen stand.

Forrige
Neste

Nihao Shanghai i Oslo.

07. October 2021

Vi åpnet i dag utstillingen Nihao Shanghai i Galleri Grafill i Oslo. Utstillingen er resultat av et kunstneropphold som Mari Kanstad Johnsen, Bjørn Rune Lie og Kristin Roskifte hadde i Shanghai i november 2019, organisert av Magikon og CCBF, den internasjonale barnebokmessen i Shanghai.

Forrige
Neste

Salon de Montreuil

30. November 2019

Svein Størksen deltok på «Salon du livre et de la presse de jeunesse», barnebokmessen i Montreuil, rett utenfor Paris.

Forrige
Neste

Konferanse og workshop på Hainan.

20. November 2019

I forbindelse med Hainan Island International Book Fair ble Svein Størksen invitert til en konferanse i Sanya og workshop for barn i en fiskerlandsby på øya Xidao.

Forrige
Neste

CCBF, barne- og ungdomsbokmessen i Shanghai.

16. November 2019

Magikon var til stede på bokmessen i Shanghai, der vi sammen med Mari Kanstad Johnsen, Bjørn Rune Lie og Kristin Roskifte deltok på flere programposter.

Forrige
Neste

Kunstneropphold i Shanghai

14. November 2019

Magikon, i samarbeid med barnebokmessen CCBF i Shanghai og Carolina Ballester, organiserte et kunstneropphold i Shanghai for Mari Kanstad Johnsen, Bjørn Rune Lie og Kristin Roskifte. Oppgaven deres var å oppleve byen og la seg inspirere til å lage bilder til en utstilling. Inkludert i turen var også aktiviteter på CCBF, samt besøk til skoler, sykehus og generalkonsulatet.

Forrige
Neste